تسلیحاتی که تا بحال حتی اسمش رو هم نشنیده اید


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان نظامی و آدرس 2guns.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار مطالب

:: کل مطالب : 4
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 13
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 86
:: بازدید ماه : 230
:: بازدید سال : 659
:: بازدید کلی : 29118

RSS

Powered By
loxblog.Com

تسلیحاتی که نقشی حیاتی داشته اند ولی ناشناخته مانده اند

تسلیحاتی که تا بحال حتی اسمش رو هم نشنیده اید
پنج شنبه 28 خرداد 1394 ساعت 1:12 | بازدید : 3785 | نوشته ‌شده به دست فری تو ام | ( نظرات )

در  جنگ جهانی دوم تانک اصلی میدان نبرد شوروی T-34 بودش و ارتش طرف مقابل یعنی المان از تانک های بسیاری استفاده می کرد مانند تانک تایگر 1 و سری تانک های پانزر که هر دوی این تانک ها به راحتی از پس تانک T-34 بر می امدن . ضعف تانک T-34 شوروی فقط در برابر تانک های المانی نبود بلکه توپ ضد تانک فلاک 88 المانی به راحتی توان شکار تانک T-34 شوروی رو داشت! 

تانک معروف تایگر 1

 تایگر تانک

محل برخورد گلوله 88 میلیمتری توپ فلاک 88 به برجک تانک T-34

به محل برخورد و ترک های برداشه شده روی زره برجک توجه کنید.

برجک تانک t-34

نمونه هایی از برتری تانک تایگر در برابر دیگر تانک های میدان عبارت اند از:

1.در 23 جون 1944 بیش از 109 تانک شرمن شکار تایگر شد درحالی که تنها 17 تانک تایگر از دست رفت.

2.در 7 جولای 1943 یک تانک تایگر از گردان سیزدهم پانزر مستقر در پالتون با یک گروه 50 تایی T-34 در جنوب Kursk درگیر شد نتیجه ی درگیری شگفت انگیز بود تانک تایگر پس از انهدام 22 دستگاه تانک T-34 بدون هیچ آسیبی به پایگاه خود بازگشت

تانک استالین

 

به خاطر این عوامل و عوامل های دیگر شوروی در خلال جنگ جهانی دوم به فکر ساخت تانک فوق سنگینی با زره سنگین و توپ قویی افتاد اند تا بتواند با تانک های المانی مقابله کن .

 

 

در اوایل سال 1943 نخستین نمونه های این تانک وارد میدان شد. تانک جدید شوروی که با نام ژوزف استالین 2 نامگذاری شده بود ، وارد میادین نبرد شد و در عمل موفقیت های بسیاری به دست آورد. هر چند این تانک نسبتا دیر وارد میدان نبرد شد ولی در همان مدت محدود و تعداد محدودی که تولید شد توانست قابلیت های خود را به خوبی نشان دهد. در جریان پیشروی شوروی به سمت آلمان از این تانک ها به عنوان تانک پیشرو استفاده می کردند. این تانک ها به خوبی قادر بودند که تسلیحات ضد تانک آلمانی را که در مسیر تانک های شوروی کمین کرده بودند را شناسایی و منهدم کنند. این تانک ها به راستی تانک های آلمانی را به ستوه آورده بودند ، چرا که هر یک از این تانک ها به تنهایی قادر به مقابله با چندین تانک تایگر آلمانی بودند.

 

 تانک استالین

این تانک مجهز به یک توپ سنگین 122 میلیمتری بود. توجه کنید که اکثر تانک های جنگ جهانی دوم دارای توپ های 70 الی 88 میلیمتری بودند . به عنوان مثال تانک شرمن آمریکایی دارای یک توپ 75 میلیمتری بود. تانک تایگر آلمانی دارای توپ 88 میلیمتری بود. درحالیکه این تانک دارای توپ سنگین 122 میلیمتری بود. همچنین میزان مقاومت زرهی این تانک نیز معادل 190 میلیمتر بود. در حالیکه تانک های متوسط آن دوره به طور متوسط دارای 60 میلیمتر زره بودند. همچنین این تانک دارای 40 کیلومتر بر ساعت سرعت بود.

 تانک استالین

تانک تایگر منهدم شده به دست تانک استالین 2

 تانک استالین

تانک ژورف استالین 2 در تابستان 1943 در جریان نبرد کورسک وارد میدان شد و کمی پس از ورود این تانک به میدان جنگ ، شوروی به مرور بر المان پیروز شد و تانک های آلمانی دچار تلفات سنگینی شدند. در سال 1944 مدل IS 3 و در سال 1945 نیز مدل IS 4 این تانک نیز ساخته شد. این تانک نقش موثری در پیشروی و فتوحات شوروی در جریان جنگ جهانی دوم داشت. با پایان یافتن جنگ جهانی دوم کار به روز رسانی این تانک نیز ادامه یافت و مدلهای جدید و بهینه شده از این تانک نیز ارائه شد. این تانک یکی از تانک های اصلی شوروی در جریان جنگ سرد به شمار می رفت. نمونه های بهینه سازی شده این تانک در اوکراین و بلاروس موضع گرفته بودند و آماده بودند تا در صورت بروز جنگ موهوم سرد به سمت اروپای غربی سرازیر شوند.

تانک استالین 3

 

تانک های ژوزف استالین به کشورهای چین ، کوبا ، کره شمالی و مصر نیز صادر شد . از این تانک به جز جنگ جهانی دوم ، در سرکوب انقلاب مجارستان ، جنگ شش روزه و جنگ چکسلواکی نیز استفاده شد. در جنگ شش روزه این تانک توسط ارتش مصر علیه اسرائیل به کار گرفته شد و در جریان این جنگ تعدادی از این تانک ها توسط فانتوم های اسرائیلی منهدم شده و تعدادی نیز به چنگ صهیونیست ها افتاد ولی هیچ کدام از این تانک ها توسط آتش تانک های اسرائیلی و یا تسلیحات ضد تانک آنها منهدم نشد. این تانک ها به تدریج در اوایل دهه 70 توسط ارتش سرخ شوروی از خدمت کنار گذاشته شد و سایر کشورها نیز تا سال 1995 به طور کامل این تانک را کنار گذاشتند (کره شمالی آخرین کاربر این تانک بود) این تانک دارای یک موتور دیزل با قدرت 600 اسب بخار است و با مخازن سوخت کاملا پر می تواند مسافتی معادل 150 مایل را طی کند. از این تانک در مجموع نزدیک به 6 هزار دستگاه در مدلهای مختلف تولید شد. این تانک 46 تن وزن داشت و به جز توپ 122 میلیمتری به دو تیربار کالیبر 7.62x54 میلیمتری از نوع DT و یک تیربار دوشکا نیز مجهز شده بود. این تانک نزدیک به 10 متر طول ، 3.1 متر عرض و 2.7 متر ارتفاع داشت و همچنین دارای چهار خدمه بود

تانک استالین

برای دیدن عکس ها در اندازه واقعی روی اون بکلید

تانک استالین

تانک استالین

از بازدیدتون ممنونم

فری تو ام




:: برچسب‌ها: تایگر , تانک استالین , تانک تی 34 , تانک T-34 , تانک IS2 , IS3 , IS4 , ,
|
امتیاز مطلب : 144
|
تعداد امتیازدهندگان : 30
|
مجموع امتیاز : 30
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: